Известие

Collapse
No announcement yet.

Алуминиева кора под двигателя. Колко 156-ци я искат ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В Гърция ви писах, че са около 300лв. Тия дни може да проверя точно колко са.

Ако искате при следващото ходене, може да се съберат пари на тези които искат и ако намериме подходящ транспорт да ви ги докараме.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB

Ако искате при следващото ходене, може да се съберат пари на тези които искат и ако намериме подходящ транспорт да ви ги докараме.
      Имам един френд с бус - редовно ходи по гръцко...
      Дай да се съберем желаещите и да питаме за цена за 10 броя...
      Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
      Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Първоначално публикувано от Antaris

Имам един френд с бус - редовно ходи по гръцко...
        Дай да се съберем желаещите и да питаме за цена за 10 броя...
        Това за 10броя не е лошо...но е безмислено....освен ако не искаш да си имаме резервни.

Ще звънна тия дни и ще видя точно колко пара и колко бройки имат. И тогава ще го мислим...

Но за всеки който иска, след като разбереме точната цена...парите напред и така.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Питай и дали имат за нафтова 166
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Това за 10броя не е лошо...но е безмислено....освен ако не искаш да си имаме резервни.

Ще звънна тия дни и ще видя точно колко пара и колко бройки имат. И тогава ще го мислим...

Но за всеки който иска, след като разбереме точната цена...парите напред и така.
            Странно ми е и на мен, но за момента съм записал само 5, а знам за още хора.
            За парите е ясно, че трябва да са напред, за да не се проявява българщина впоследствие.
            За корите на Autodelta ли става дума или за подобие все пак ?
            Има ли линк, където да ги разгледаме ?
            Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
            Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Има ги при дилърите на Алфа Ромео...тези на АутоДелта са същите. Линк няма за съжеление.

На мен честно казано не ми се занимава въобще, погледни темата за тампоните за стаб.щангата и колко много желаещи имаше...и после
              sigpic

Comment

Алуминиева кора под двигателя. Колко 156-ци я искат ?

Предложението все още ли е в сила? Ако - да, пишете и мен в списъка - за колата от подписа!

Comment

кора под двигател

дали се продават тези кори някьде и кофти ли е да се кара без нея че моита се изпочупи цялата
                  0888515205

Comment

Re: кора под двигател

Първоначално публикувано от marian
                    дали се продават тези кори някьде и кофти ли е да се кара без нея че моита се изпочупи цялата
                    Англия, Гърция и в интернет ги продават....също и в други държави.
                    sigpic

Comment

Искаш да кажеш че имаш ГТА ?
                      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                      sigpic

Comment

Искаш да кажеш че имаш ГТА ?
                        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                        sigpic

Comment

Working...
                        X